Reseller worden


Bewustmaking en opleiding van het bij de verwerking betrokken personeel valt in de Algemene verordening gegevensbescherming (artikel 39 EU – AVG) onder de taken van een Functionaris Gegevensbescherming (FG).


Trainingen

De FG’s van De Privacy Experts hebben klassikale trainingen AVG en een e-learning AVG ontwikkeld. Informatie over deze trainingen en de e-learning is te vinden op www.avgtraingen.nl. Zowel de klassikale trainingen als de e-learning zijn interactief, actueel, duidelijk en helder geformuleerd, rijk geïllustreerd met video’s, casussen en praktische tips. Kortom, een mooie mix van de AVG en de dagelijkse praktijk.


Extra dienstverlening richting klanten

Met onze klassikale training AVG en e-learning AVG biedt u uw opdrachtgever of organisatie een goede oplossing voor de privacybewustwording van management en personeel. Onze trainingen en e-learning AVG besparen u veel tijd en moeite.


Aantrekkelijk verdienmodel

Als reseller van De Privacy Experts profiteert u van een aantrekkelijk verdienmodel met goede marges. Lever uw opdrachtgevers oplossingen zonder te investeren. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over een mogelijk partnerschap of vraag een demo van onze e-learning AVG-trainingen aan.

Contact