Missie en visie


Algemeen

De Privacy Experts is opgericht door Marco Boltjes. Na 19 jaar werkzaam te zijn geweest als ICT-expert, heeft hij zich laten omscholen tot AVG-expert. De wet- en regelgeving rondom privacy en de privacy-bewustzijn vraagt om een gestructureerde aanpak in combinatie met adequate proces om incidenten te voorkomen en waar nodig te detecteren en op te lossen.

Hij kan hierdoor zaken in een breder context (ICT in combinatie met AVG) plaatsen en ook op een andere manier vormgeven. Hij vindt het van belang dat zijn kennis en ervaring op een professionele wijze wordt ingezet naar praktische oplossingen voor scholen, instellingen, bedrijven, organisaties en overheden. Zo worden zij geholpen de AVG te borgen binnen hun organisatie en de uitdagingen aan te gaan die de AVG met zich meebrengt.


Zakelijk

De Privacy Experts wil scholen, overheden, bedrijven en organisaties adviseren, ondersteunen en ontzorgen op het gebied van privacy- en informatieveiligheidsbeheer. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bovenaan bij onze dienstverlening.


Maatschappelijk

De Privacy Experts levert graag een bijdrage aan de maatschappij. We helpen graag met workshops, schoolprojecten, stages en onderzoeken.


Partners

De Privacy Experts werkt graag samen met partners die van toegevoegde waarde zijn en kwalitatief sterk zijn. Door samen te werken komen we tot nieuwe inzichten en versterken we elkaars talenten.


Contact